KONSERVĒŠANA 2019
Numurā lasi:
- Dažādi marinēti, skābēti un mazsālīti gurķi un arī citādas receptes –gurķu relišs, ievārījums ar piparmētrām un pat želejā.
- Pupiņas marinādē un salātos.
- 12 veidi, kā ziemai sagatavot tomātus.
- Bietes – ne tikai marinētas, bet arī adžikas mērcē un čatnijos. Īpaša salātu recepte, kas garšo arī tiem, kas bietes neēd.
- Burciņās ceļo sēnes.
- Četru veidu sinepes, ko pagatavot pašiem, nevis pirkt veikalā.
- Kabaču receptes – no klasikas līdz mūsdienīgai garšai.
- Paprikas neticami gardās pārvērtības.
- Dažādi interesanti veidi, kā ziemai sagatavot ķirbi.
- Dārzeņu salāti – atver burciņu un ēdiens ar vasaras garšu jau galdā!
- Ātrie marinējumi drīzai apēšanai.
- Stilīgas garšu kombinācijas āboliem, bumbieriem, plūmēm un dzērvenēm.
- 13 zupu sagataves – ziemā atliks tikai iemaisīt gaļas buljonā un sātīga zupa gatava!
- Veselīgu maisījumu receptes, kas ziemā stiprinās imunitāti.