KONSERVĒŠANA 2019

Numurā lasi:

  • Dažādi marinēti, skābēti un mazsālīti gurķi un arī citādas receptes –gurķu relišs, ievārījums ar piparmētrām un pat želejā.
  • Pupiņas marinādē un salātos.
  • 12 veidi, kā ziemai sagatavot tomātus.
  • Bietes – ne tikai marinētas, bet arī adžikas mērcē un čatnijos. Īpaša salātu recepte, kas garšo arī tiem, kas bietes neēd.
  • Burciņās ceļo sēnes.
  • Četru veidu sinepes, ko pagatavot pašiem, nevis pirkt veikalā.
  • Kabaču receptes – no klasikas līdz mūsdienīgai garšai.
  • Paprikas neticami gardās pārvērtības.
  • Dažādi interesanti veidi, kā ziemai sagatavot ķirbi.
  • Dārzeņu salāti – atver burciņu un ēdiens ar vasaras garšu jau galdā!
  • Ātrie marinējumi drīzai apēšanai.
  • Stilīgas garšu kombinācijas āboliem, bumbieriem, plūmēm un dzērvenēm.
  • 13 zupu sagataves – ziemā atliks tikai iemaisīt gaļas buljonā un sātīga zupa gatava!
  • Veselīgu maisījumu receptes, kas ziemā stiprinās imunitāti.
×