IEVAS VIRTUVE Nr. 7 2023

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Mūsu jūlijs aizrit aizraujošos garšas piedzīvojumos.
  • Vasaras karstumā baudām modīgo zemeņu sniegu, bet ar šķidrā slāpekļa palīdzību uzburam  vasaras ogu saldējumu – gana vienkāršs, taču ļoti efektīgs triks vasaras ballītēm.  
  • Viesojamies Grieķijas vēstnieka rezidencē, kur baudām autentisku, saules pielietu grieķu maltīti. Ne mazāk eksotisks piedzīvojums izrādījies brauciens uz Tallinu, kur apmeklējām dienvidafrikāņa Pola Bobotī kafejnīcu Cafe Capetown un izdibinājām divas populārākās Pola receptes – liellopa gaļas bobotī un slavenās desiņas boerwors. 
  • Vasaras vidum piestāv vieglas un elegantas maltītes – slavenā itāliete, kraukšķīgā vistas piccata, un, protams, jūrasveltes - marinētu mīdiju salāti un vīnā sutinātas garneles. Grilējam augļus – bumbierus, arbūzus, melones un persikus un ar tiem pagatavojām vasarīgas uzkodas. 
  • Vasaras svētku galdam pagatavojām trīs greznas sāļās sviestmaižu tortes – gardas, sātīgas un smukas kā bilde.  Ballītēm noteikti noderēs arī Ārijas Avotas īpašā gvakamoles recepte. 
  • Sākas kabacīšu trakums, tāpēc jau laikus ar tiem pagatavojām 5 foršus ēdienu ikdienai, kā arī grezno cukīni ruleti.
Pievienot grozam
Šī e-izdevuma cena ir
vai

E-izdevumu arhīvs

 
×