IEVAS VIRTUVE Nr. 12 2022
Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.
Numurā lasi:
- Četras ziemīgas svētku kūkas: krāšņo un temperamentīgo ziemassvētku ingvera kūku, tradicionālo žāvēto augļu kēksu, eleganto biezpiena un piparkūku kūku, kā arī super vienkāršo šokolādes un valriekstu kūku.
- Svētku galda pelēkos kardinālus - pieca klasiskās franču virtuves mērces, kā arī piecas elegantas dipmērces, kas noderēs svētku sezonas ballītēm.
- Svētku vakaram esam sagatavojuši vienkārši īstenojamas, taču efektīgas receptes: cūkas cepeti ar garšaugu pildījumu, ceptas makaronu ligzdiņas, ķirbja šķēles ar vistiņu un apelsīnu, kā arī grūbu salātus ar tīģergarnelēm.
- Uzsākam jaunu rubriku, kurā apzināsim tradicionālas, paaudzēs mantotas receptes no visām Latvijas malām. Pirmajā sērijā - izcili žagariņi jeb žageriņi no Latgales!
- Kas gan būtu vecgada vakara galds bez zivs? Apskatām visvieglāk pagatavojamās un arī demokrātiskākās zivis, kā arī pagatavojām arktisko paliju sidra mērcē.
- Noskaidrojām labākos Latvijā ražotos karstsidrus, brendijus, pomm, vermutus - dzērienus, kas sasildīs vissaltākajā ziemas naktī, turklāt ir izmantojami arī svētku ēdienu pagatavošanai.
- Viesojamies brīnišķīgajā ģimenes šokolādes darītavā Dzīvā šokolāde. Noskaidrojām, kā pareizi apstrādāt šokolādi un pagatavojām četrus vienkāršus, bet neatvairāmus šokoādes desertus.
Šī e-izdevuma cena ir
vai