IEVAS VIRTUVE Nr. 4 2019
Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.
Numurā lasi:
- Pil aprīļa pilieni un pavasarim tiek dots zaļš starta signāls!
- Svinot sparģeļu sezonas sākšanos, cepam tos gaisīgā tempuras mīklā un papildinām ar pašu gatavotu bazilika majonēzi. Iepazīstam pasakaino burratas sieru, ko, starp citu, ražo arī Latvijā!
- Braucam uz Kuldīgu – iekožamies kaņepju staka maizītē, kā arī ķeram gardās vimbas un apgūstam ģeniālus trikus, kā savaldīt to asakas.
- Lieldienu gaidās, mācāmies cept skābmaizi, ko, mīkstu un kūpošu, celt svētku galdā. Apklaušinām arī pieredzējušu maizes cienītāju ieteikumus un receptes.
- Klājam bagātīgu Lieldienu galdu - cepam biezpiena kūkas, gaļas ruletē paslēpjam paipalu oliņas. Smeļamies iedvesmu citu tautu kulinārajās tradīcijās: izzinām gruzīnu vīnu, ceļam galdā bagātīgu pīrāgu no Neapoles, kā arī slaveno žureku – poļu maizes zupu.