IEVAS VIRTUVE Nr. 4 2019

Praktisks žurnāls ēdiena gatavošanai mājās. Lasi un skaties IEVAS VIRTUVĒ, gatavo un baudi savā! Žurnāls iznāk katru mēnesi.

Numurā lasi:

  • Pil aprīļa pilieni un pavasarim tiek dots zaļš starta signāls!
  • Svinot sparģeļu sezonas sākšanos, cepam tos gaisīgā tempuras mīklā un papildinām ar pašu gatavotu bazilika majonēzi. Iepazīstam pasakaino burratas sieru, ko, starp citu, ražo arī Latvijā!
  • Braucam uz Kuldīgu – iekožamies kaņepju staka maizītē, kā arī ķeram gardās vimbas un apgūstam ģeniālus trikus, kā savaldīt to asakas.
  • Lieldienu gaidās, mācāmies cept skābmaizi, ko, mīkstu un kūpošu, celt svētku galdā. Apklaušinām arī pieredzējušu maizes cienītāju ieteikumus un receptes.
  • Klājam bagātīgu Lieldienu galdu - cepam biezpiena kūkas, gaļas ruletē paslēpjam paipalu oliņas. Smeļamies iedvesmu citu tautu kulinārajās tradīcijās: izzinām gruzīnu vīnu, ceļam galdā bagātīgu pīrāgu no Neapoles, kā arī slaveno žureku – poļu maizes zupu.

E-izdevumu arhīvs

 
×